Saavutettavuusseloste

uvp.fi verkkosivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Lain mukaan julkista tukea, kuten esimerkiksi ARA:n rahoitusta tai lainoitusta käyttävien yritysten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.  Tällöin kaikilla on tasavertaiset mahdollisuudet käyttää verkkopalveluja. 

Tässä selosteessa kerrotaan, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on, ja miten voit antaa meille palautetta palvelun saavutettavuudesta. Verkkosivuston saavutettavuus on arvioitu ulkopuolisen toimijan toimesta saavutettavuustyökalujen avulla.  Selostetta tarkistettiin viimeksi 17.3.2023.

Palvelun saavutettavuus

Verkkosivusto täyttää lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1), eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita. 

Huomasitko puutteita saavutettavuudessa?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkopalvelun saavutettavuutta. Jos löydät sivustolta ongelmia, joita ei ole kuvattu tässä selosteessa, ilmoita niistä meille. Otamme mielellämme vastaan myös muita huomioita ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuudesta. 

Palautteen voi laittaa ensisijaisesti verkkosivujen ylläpitäjälle osoitteeseen info(at)preeriapingviini.com

Saavutettavuuden valvonta

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos et ole tyytyväinen meiltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
Saavutettavuusvaatimukset.fi (Linkki toiselle sivustolle)
saavutettavuus@avi.fi 
p. 0295 016 000 (vaihde)

Scroll to Top